Praktijk voor relaxatietherapie en kinesiologie

Relaxatie- en kinesitherapie

Wanneer fysieke klachten het gevolg zijn van of beïnvloed worden door stress, is het belangrijk om in de eerste plaats de stress te verminderen. Wanneer het stressniveau zakt, ontspannen de spieren en vindt het lichaam opnieuw zijn natuurlijk evenwicht. Daarom vertrekt kinesitherapie bij In Balans altijd vanuit relaxatietherapie. Relaxatietherapie bij In Balans is een mix van verschillende gekende relaxatiemethoden uit de kinesitherapie, aangevuld met kinesiologie.

Kinesiologie

Kinesiologie is een manier om stress te verminderen of weg te nemen rond om het even welk thema. Alles wat ons lichaam letterlijk of figuurlijk belast, noemen we bij In Balans “stress”. Niet alleen (faal)angst, emotionele lasten, trauma’s, maar ook voedselintoleranties, (spier)pijn en slaapproblemen. Omdat kinesiologie vertrekt vanuit het lichaam, werkt deze methode net zo goed bij baby’s en jonge kinderen als bij volwassen.

Graag wat meer informatie?

Bekijk dan zeker de pagina's methodiek en aan de slag. Zit je daarna nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contacteer ons